Російські ЗМІ повідомили, що українські оператори мобільного зв'язку Київстар, Vodafone і Lifeсell скасували блокування соціальних мереж "Вконтакте" і "Однокласники". Як відомо, російські сайти були заблоковані рішенням екс-президента Петра Порошенка 15 травня 2017 року.

Як відомо, заборона поширюється на сайти групи Yandex і Mail.ru, бухгатерсвкую систему "1C", деякі російські ЗМІ і сайти антивірусних програм "Лабораторія Касперського" і DrWeb.

Раніше віце-прем'єр-мініст Українці Михайло Федоров повідомляв, що уряд Зеленського не збирається скасовувати заборону на російські соцмережі, адже контект "негативно впливає на уми українців".

Нагадаємо, в Google б'ють на сполох через атаку хакерів, смартфони у небезпеці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, голлівудських зірок обдурив Instagram.

Також Знай.ua писав, російський підприємець, творець соцмереж "Вконтакте" і Telegram Павло Дуров розповів, що збирається оголосити голодування на цілий місяць.