Колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов заявив, що питання про визнання Криму російським обговорюватися не може. І він ніколи не погодиться визнати окуповані території російськими.

Український режисер провів в ув'язненні в Росії понад 5 років, його засудили до 10 років за сфабрикованою справою. 7 вересня Сенцов повернувся на батьківщину в рамках обміну полоненими між Україною та Росією. Колишній в’язень поділився в інтерв’ю думками щодо окупованих територій, - пише видання Хвиля.

Олег Сенцов

"Я ніколи не визнаю Крим частиною Росії. Це не обговорюється. Те ж стосується донбаських "республік", які є штучними сателітами Російської Федерації. Це теж частина України, і я ніколи не визнаю сепаратистських настроїв, бажання приєднатися до Росії. Ми - одна країна, від якої нас відірвали, і ми ніколи з цим не погодимося", - зазначив Сенцов. Олег Сенцов

Олег Сенцов

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Режисер заявив, що питання Криму та Донбасу є «червоною лінією», а про все інше можна говорити. Олег Сенцов поділився висновками щодо побачених змін, які сталися за час його перебування у полоні: він вказав українцям, хто саме їх ворог і розповів про враження від свого першого тижня на волі.

Нагадаємо, раніше Олег Сенцов несподівано з'явився у київському театрі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сенцов зробив невтішні висновки щодо України та українців

Також "Знай.ua" писав, що Олег Сенцов виступив на саміті Ялтинської європейської стратегії