На днях у Києві відбувся саміт Ялтинської європейської стратегії. На щорічному форумі YES виступив кінорежисер Олег Сенцов, який повернувся в Україну 7 вересня. Він був звільнений з російських катівень в рамках обміну з Росією.

Фидання "Факти" повідомляє, що визначальним моментом на саміті стала зустріч учасників біля входу в будівлю для спільного фото. На кадрах видно, як гості саміту спілкуються та читають повідомлення в смартфоні. Виділяється на фото лише один Олег Сенцов – він стоїть незворушний, спокійний.

Ймовірно, він ще не звик до своєї нової ролі, та у будь-якому разі Сенцов залишився відокремленим від присутніх. Цей факт не залишився поза увагою черед користувачів мережі.

"Дивлячись на це фото, згадується "Сторонній" Альберта Камю", - зазначає журналіст Михайло Ткач.

На саміті YES Олег Сенцов під час свого виступу нагадав про українських громадян, які досі залишаються в полоні. Також він зробив тематичний подарунок Зеленському - банку, що нагадує про в'язнів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Сенцов показав фото із в'язниці, український режисер не опускав рук навіть у найгірших путінських катівнях

Як повідомляв портал "Знай.ua", Папа Римський бажає якнайшвидшого миру на сході України

Також "Знай.ua" писав, що Олег Сенцов розказав, чим тепер планує займатися