Глава римо-католицької церкви Бенедикт XVI радий за звільнених і продовжує молитися про мир на сході України.

"Дорогі брати і сестри, минулого тижня відбувся довгоочікуваний обмін полоненими між Російською Федерацією і Україною. Радію за звільнених, які змогли обійняти своїх найдорожчих і не перестаю молитися за якнайшвидше завершення конфлікту і за міцний мир на східній Україні", - сказав понтифік. Про це повідомляє портал "Хвиля"

7 вересня стало для України справжнім святом - додому повернулися полонені. Відбувся взаємний обмін українських політв'язнів і військовополонених, утримуваних Кремлем в заручниках в аеропорту "Бориспіль". Героїв зустрічали їх рідні, а також президент Володимир Зеленський, який зустрів кожного особисто і потиснув кожному руку.

В Україну в рамках обміну повернулося 35 українців, серед яких політв'язні Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Володимир Балух, Роман Сущенко, Микола Карп'юк, Станіслав Клых, Павло Гриб, Євген Панов, Артур Панов, Едем Бекіров, Олексій Сизанович, а також захоплені Росією у Керченської протоки моряки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Жириновський пішов війною на Київ, навіть назвав дату: шалений заяву

Як повідомляв портал "Знай.uа" "Дума про швачку": дружина Луценка прославилася "золотими ручками", вірш порвало мережа

Також Знай.uа" писав, що Зеленские відкрили обійми зіркам Голлівуду: про що розмовляли з Мілою Куніс і Ештоном Кутчером