Президент України Володимир Зеленський опублікував в мережі досить цікавий пост про звільненого з російського полону відомого українського режисера Олега Сенцова. Українці з "перших вуст" країни дізналися, чим займатиметься символ національної сили і мужності.

Про це стало відомо завдяки новому посту Володимира Зеленського в Instagram.

"Кілька днів тому Олег Сенцов сказав, що тепер планує займатися двома чудовими речами — знімати кіно і жити. Для нього, для мене і для всіх українських режисерів, продюсерів та акторів кіно — це ще одна любов, не схожа на жодну іншу. Настав час цю любов засвідчити. Невичерпний креатив, ідеї, герої, історії та натхнення - у багатьох українських майстрів якісні кінопроекти вже давно вимальовувалися в уяві. Залишається тільки знімати і показувати їх світу. Я мрію і зроблю все, щоб Україна стала потужною кінематографічною державою.", - повідомив Зеленський в мережі.

Нагадаємо, "Слуги народу" переплюнули "майданну царицю" Ірину Луценко: скандальні фото нових нардепів.

Як повідомляв Знай.uа надутий Порошенко судорожно прокоментував допит, на злодієві і шапка горить: "Нас не налякати".

Знай.uа писав, Зеленський запланував офіційний візит до друга України: про що домовиться президент.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще