Ситуація, яка трапилася вчора, 18 вересня, сколихнула не тільки ввесь Київ, а й всю Україну. Колишній військовослужбовець перекрив міст метрополітену і погрожував підірвати його. При цьому, він був обв'язаний прапором України та відстрілювався від правоохоронців.

Пізніше, зловмисника затримали - він здався силовикам. Щоправда, вже після того, коли все закінчилося, у частини співробітників Київської поліції виникли сумнів щодо історії з мостом – вони вважають, що це інсценування.

Як відзначається, наразі з’явилося багато питань до частини начальства, включаючи й керівників СБУ, яке дивно себе поводило та буквально своїми тілами закривали головного персонажа від застосування зброї проти нього.

Підозрюється, до ситуації з мостом приклав свою руку Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Нагадаємо, що раніше в міліції була схема: коли хочеш генерала отримати, треба резонанс. Відразу пригадується випадок, коли в суд прийшов афганець з гранатою, а начальник МВС зайшов до нього і вів таємно переговори, після чого вони разом вийшли. А вже через місяць - начальник став Генералом.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Нагадаємо, копи похвалилися спецоперацією на мосту Метро у Києві.

Раніше Знай.ua повідомляв, з'явилися перші фото військового, що погрожував підірвати міст Метро у Києві.

Також Знай.ua писав, влада розсекретила мотиви та вимоги Белько, що замінував міст Метро.