У четвер, 19 вересня, у Києві надійшло повідомлення про мінування Офісу президента та інших державних будівель, кількох мостів, пологових будинків і ТРЦ. Передає "РБК Україна".

Як повідомляється, дані про мінування надійшли на пошту СБУ. Поліція перевіряє достовірність інформації.

"Повідомлення надійшло на електронну адресу Служби безпеки України. Зараз ця інформація перевіряється. Працюють вибухотехніки та кінологи. Кількість об'єктів велика, точно не можемо назвати кількість", - заявили у поліції.

На даний момент відомо, що анонімні повідомлення про замінування крім Офісу президента надійшли у Верховну Раду, Генеральну прокуратуру, Державне бюро розслідувань, Кабінет міністрів, Будівлю Нацполіції.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також повідомили про мінування вулиці Банкової, яку перекрили. Варто відзначити, що на 19:00 у Києві було анонсовано акцію "Нормандська змова – державна зрада!". Раніше в телеграм-каналі Klymenko Time повідомлялося, що готується серія акцій протесту через переговори тристоронньої групи у Мінську і старту переговорів у "Нормандському форматі".

Нагадаємо, в Одесі замінували суд, копи злетілися з усього міста.

Раніше Знай.ua повідомляв, з'явилися перші фото військового, що погрожував підірвати міст Метро в Києві.

Також Знай.ua писав, "підривник" мосту в Києві висунув вимоги владі Зеленського.