У неділю, 22 вересня, відзначається одне з найважливіших свят для всіх християн, пов'язане з батьками непорочної діви Марії - Іоакимом і Анною.

Що не можна робити, 22 вересня, у день святих Іоакима і Анни:

Давати і брати у борг, а також вирішувати інші фінансові питання. Не варто також спати при місячному світлі, тому закрийте вікно шторою. Вважається, що так ви можете втратити здоров'я і красу, а у вашому житті з'явиться більше невдач та лих.

Переїжджати. Тривалі поїздки і переїзди краще перенести на інший день. Різка зміна обстановки 22 вересня може призвести до низки невдач у кар'єрі і у фінансовій сфері, крім того, можна заробити серйозні проблеми зі здоров'ям.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Заздрити. У цей день як, втім, і в інші, заборонено заздрити. Мова йде саме про чорну заздрість, яка змушує вас сумувати про втрачені шанси і невдачі в житті. Постарайтеся навчитися радіти успіхам інших.

Нагадаємо, синоптики склали прогноз погоди на зиму.

Раніше Знай.ua повідомляв, привітання з Днем ангела Лева.

Також Знай.ua писав, бюджет на 2020 рік приготував українцям "сюрприз".