Киянин Назарій Дорошкевич зняв приголомшливе відео, в якому показав мальовничі і не всім відомі місця в Україні з висоти пташиного польоту.

22-річний відеограф Назар Дорошкевич оприлюднив на своєму YouTube-каналі відео "UKRAINE IS MY HOME". Він зазначив, що цим мініфільмом хоче звернутися до всіх "хто здатен бачити прекрасне, хто в пошуку нових відчуттів, незабутніх емоцій, до тих, хто в пошуку чудових і казково красивих місць".

На кадрах показано Україну у різні пори року. У відео можна побачити краєвиди з Карпат, Дніпровської кручі, Рожеве озеро, що на Херсонщині, колишню військову радіолокаційну станцію на Буковині "Памір", Актовський каньйон, що у Миколаївській області, Олешківські піски (другий за розмірами піщаний масив у Європі), Гірське Око (озеро в Українських Карпатах), Свидовецький хребет (третій за висотою у Карпатах, популярний об’єкт пішохідного та велотуризму) та Буковель (найбільший гірськолижний курорт України).

Також на кадрах з’являються пам’ятники архітектури, місця для відпочинку та інші красиві пейзажі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Цим відео я хочу звернутися до всіх, хто здатен бачити прекрасне, хто в пошуках нових відчуттів, незабутніх емоцій, до тих, хто в пошуку чудових і казково красивих місць. Я вже давно "у справі", але тільки зараз зрозумів, що пошук прекрасного полягає не в здатності подорожувати далеко і за дорого", – йдеться в описі до відео.

“Україна - це окремий світ, в якому є все! Густі вікові ліси, мудрі і монументальні гірські хребти, загадкові ущелини, просторі долини, широкі, і галасливі річки, а також кришталево чисті озера” - написав автор ролика під відео.

Менше, ніж за 2 доби, відео набрало більше 90 тисяч переглядів, користувачі активно діляться ним у соцмережах та коментують ролик.

Нагадаємо, колекціонер показав рідкісні світлини дивовижних краєвидів України 19 століття

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові є цікаві місця, про які не розповідають путівників

Також Знай.ua писав про 10 місць Піднебесної, про які не розкажуть путівники