У магазинах "Сільпо" продають їжу, яку вже дехто спробував. Зокрема, користувачі у мережі оприлюднили відео, на якому видно, як маленький тарган окупував великий шматок м’яса. Йдеться про "Сільпо", розташоване у Lavina Mall у Києві.

Цю інформацію повідомили користувачі в мережі і закликали українців бойкотувати ці супермаркети.

"Взявши обід в кулінарії магазину - будьте уважні, тому як його вже може хтось їсти 🤷", - йдеться у повідомленні.

Замовлення кулінарії можна робити навіть онлайн на сайті, вибрати страви можна в один клік, без черг, та швидко смакувати свої страви. Оплатити замовлення можна одразу на сайті або при отриманні в супермаркеті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

На сайті зазначають, що зовнішній вигляд товару може відрізнятися від наведеного на фото. Зображення на сайті мають виключно ознайомлювальний характер і є одним із варіантів сервірування. Однак про тарганів на сайті навіть і словом не згадують...

Як відомо, таргани переносять збудників туберкульозу, дифтерії, сибірки, чуми, гельмінтозів, черевного тифу, холери, гострих кишкових та інших інфекційних хвороб механічно на лапках і покривах тіла, а також можуть інфікувати їжу своїми виділеннями. Таргани можуть переносити золотистий стафілокок та інші мікроорганізми.

Таргани заселяють кухні, знаходячись за холодильниками, плінтусами, в столах, за раковинами, ванні кімнати, туалети, сміттєкамери, сміттєпроводи, міжповерхові перекриття, підвали жилих та громадських будівель.

Але продавати їжу із цими комахами - просто божевілля. Адже вони переновники найстрашніших хвороб.

Нагадаємо, активісти закликали бойкотувати "Сільпо" та "Novus": така торгівля неприпустима, українці лютують.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що ні в якому разі не купуйте ці продукти в "АТБ": небезпечну отруту під виглядом ласощі.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що нічого страшного: експерти розповіли, які продукти можна їсти після "прострочення".