Дуже багатообіцяюче заяву зробила міністр розвитку громад і територій Альона Бабак. Вона повідомила, що у всіх містах України старт опалювального сезону повинен відбудуться вчасно. Крім того, Президент України Володимир Зеленський доручив профільним відомствам доповісти про стан підготовки до опалювального сезону не пізніше ніж 20 вересня.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

опалення
опалення

"До 20 вересня 2019 року профільні відомства повинні доповісти про забезпечення підготовки до опалювального сезону, зокрема про чіткому графіку накопичення достатньої кількості енергетичних ресурсів (газу та вугілля), готовності регіонів до зимового періоду. Надалі має проводитися щотижневий моніторинг", – підкреслив глава держави.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українське законодавство передбачає, що опалювальний сезон повинен стартувати тоді, коли середньодобова температура повітря протягом 3 днів становить нижче 8 градусів тепла. При цьому "Нафтогаз" попередив 133 виробників тепла, які мають заборгованість і не виконують вимоги щодо мінімального рівня розрахунків для отримання газу на пільгових умовах.

Опалювальний сезон під загрозою зриву у багатьох містах, серед яких: Вінниця, Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Житомир, Маріуполь, Бердянськ, Ірпінь, Бровари, Херсон, Чугуїв та інші, повідомляється на сайті Нафтогазу, передає 24 канал.

Нагадаємо, тарифи підкрутять до небес: скільки українцям доведеться платити за воду.

Як повідомляв Знай.uа субсидії, пенсії і стипендії: влада готує тотальну перевірку для українців — хто може попрощатися з виплатами.

Знай.uа писав, скасувати пайового внеску: як зміниться ціна, і кинуться українці купувати квартири.