Стало відомо, що Верховна Рада України введе на розгляд з пропозиціями глави держави законопроект №1086 (у новому скликанні Верховної Ради реєстраційний №0972) "Про внесення змін до закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" (щодо удосконалення пенсійного забезпечення)".

До того ж, автор даного законопроекту народний депутат 8 скликання Верховної Ради з фракції Радикальної партії Юрій Шухевич зазначив, що закон №1086 пропонує дозволити до 2022 року жінкам виходити на пенсію в 55 років за наявності значного, 30-річного стажу та за умови звільнення з місця роботи.

Нагадаємо, що громадяни України можуть забути про трудових книжках. Уряд прийняв рішення повністю "знищити паперові процеси" в держорганах, почавши з кадрового документообігу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Верховна Рада України може прийняти законопроект за яким почнуть перевірку тих, хто отримує допомогу від держави.

Також портал Знай.ua писав, що Верховна рада України розгляне з пропозиціями президента законопроект №1086 "Про внесення змін до закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування".