У російській Пермі 70-річний пенсіонер перерізав мотузки промисловим альпіністам, що виконували роботи на фасаді багатоповерхового будинку.

Промислові альпіністи, які працювали на рівні 9 поверху житлового будинку, ледь не позбулися життя. Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на інформацію Слідкому РФ.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За даними слідства, вдень 13 серпня двоє альпіністів 28 і 30 років проводили роботи на фасаді житлового будинку. Їх присутність не сподобалося одному з мешканців.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Пенсіонер, який перебував в стані алкогольного сп'яніння, почав вимагати від альпіністів припинити роботи. Отримавши відмову, він пригрозив, що вб'є і скине альпіністів, після чого піднявся на дах будинку і перерізав рятувальні канати.

В результаті один з робітників зірвався і, пролетівши кілька поверхів, повис на страхувальному тросі. Другий висотник швидко піднявся на дах і зупинив пенсіонера. Альпініст підняв колегу на дах і тим самим врятував його.

Наразі підозрюваний затриманий, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Літньому чоловікові інкримінують замах на вбивство двох осіб з хуліганських спонукань.

Нагадаємо, пенсіонерка витратила більше мільйона та відкрила будинок для змій

Як повідомляв портал Знай.ua, різницю між польським котом і українським пенсіонером показали в мережі

Також Знай.ua писав, 102-річна пенсіонерка стрибає з парашутом заради благодійності