Національний залізничний перевізник компанія "Укрзалізниця" вже не перше дивує пасажирів своїм "сервісом". Якщо старі та обшарпані вагони, протяги та двері, що не закриваються, можна пояснити недостатнім фінансування, то нещодавно "Укрзалізниця" довела українців до межі - вагони потягів кишіли тарганами.

Відповідний допис опублікував користувач соціальної мережі Facebook на особистій сторінці.

"Ух ти!!!😀 Укрзалізниця ввела новий сервіс для пасажирів швидкісних інтерсіті !!!! 😍 Тепер ви можете під час подорожі розважити себе битвою з тарганами!!!🤪😁😁👍💪✌️ Я за 4,5 години завалив 12 штук. Не те, щоб вони закінчилися, просто втомився вбивати😭😭😭", - написав чоловік.

Також Олексій Баранов додав, що, якщо серйозно, то вже у 21 столітті від таких комах можна швидко позбутися, тим паче, якщо вони є у вагонах, де перебувають пасажири.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Користувач соцмережі також іронічно прикріпив банер, який розміщено на дверях вагонів потягів. У ньому йдеться про те, що "Укрзалізниця" гарантує "якість та сервіс".

Українців по-справжньому нажахали такі фото й вони активно ділилися враженнями у коментарях допису:

Нагадаємо, що Укрзалізниця вигадала нездорові "розваги", пасажири змушені страждати: "Я біжу, тому що вагон нах*р зачинений...".

Як повідомляв Знай.uа, "Укрзалізниця" похвалилася плацкартом за 10 млн, терпінню українців прийшов кінець: "Буде більше смороду".

Також Знай.uа писав, у поїзді Укрзалізниці пасажири виявили "бомбу": такого "сюрпризу" ніхто не очікував.