У Херсоні звичайний маршрутник став "зіркою" мережі. В центрі уваги громадськості він опинився після того, як накинувся з лайливими словами на матір, яка втратила в АТО свого сина.

Історія набрала гласності завдяки публікації в Facebook.

Місцева активістка Олена Ларичева розповіла, як водій маршрутки №17 образив маму загиблого воїна АТО. Вона назвала водія "особистістю" і попросила якомога більше поширити дану публікацію, щоб всі знали в обличчя своїх "х*роїв".

Треба знати в обличчя ХЕРОЇВ. Ось ця особь сьогодні з ранку образила маму загиблого воїна. Жіночка підбігла до зупинки і...

Geplaatst door Елена Ларичева op Woensdag 18 september 2019

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Треба знати в обличчя Х*роїв. Ось ця особина сьогодні вранці образила маму загиблого воїна. Жінка підбігла до зупинки і сіла в маршрутку №17 пред'явила посвідчення мами загиблого в АТО. Реакція цього нелюда: "Краще б впала". Я ледве втрималася, щоб не набити морду цьому... Розповсюдьте, щоб всі знали в обличчя цю особину.", - написала активістка.

Ця історія отримала несподіване продовження, а хамовитий водій дізнався, що таке миттєва карма.

Начальник управління транспорту Херсонської міськради Марина Виркун повідомила про звільнення даного водія на наступний день після розміщення історії про його хамство в мережі.

Нагадаємо, водіям нагадали найголовніші "осінні" правила, що зберігають авто і життя.

Як повідомляв Знай. ua, харків'ян розлютив маршрутник, мешавший пожежникам врятувати дитину.

Також Знай. ua писав, що неадекватний маршрутник познущався над матір'ю загиблого бійця АТО, українці в люті.