День осіннього рівнодення настав у понеділок, 23 вересня. Це означає, що протягом трьох днів буде найбільш сприятливий період для шопінгу, продаж та угод. Про це Знай.uа розповіла український астропсихолог Марія Воліна.

Вона зазначила, що 23, 24 і 25 вересня - це перехідний період зміни енергій, трансформації та ефективного планування часового циклу до 22 грудня.

“Дуже ефективно в цей період позбавлятися від усього зайвого, чистити простір - тобто провести прибирання в оселі, викинути все непотрібне, - повідомила Марія Воліна. - Дуже добре в цей період йдуть продажі - старий ваш цикл завершується і починається новий. У той же час, кажуть, на День осіннього рівнодення не можна нічого починати. Це все дурниці! Чому? Тому що розташування планет у цей день таке, що, навпаки, всіляко сприяє енергіям оновлення, і не тільки позбавлення від старого, але і залучення нового”.

Астропсихолог Марія Воліна

Астропсихолог впевнена, що це сприятливий період для шопінгу, щоб порадувати себе-коханого обновками або покупками новинок у будинок.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як відомо, 23 вересня у Володимира Зеленського розпочався робочий візит до США для участі в Генасамблеї ООН. Як раз в цей перехідний часовий період Президент України проведе в Нью-Йорку низку двосторонніх зустрічей з лідерами іноземних держав, у тому числі з президентом США Дональдом Трампом. Їхня зустріч запланована на 25 число. Астропсихолог переконана, що ці дати для поїздки обрані не просто так.

“Спостерігаючи за діяльністю Володимира Олександровича, у мене закрадаються смутні припущення, що на нього працює команда спеціалістів-астрологів або нумерологів, тому що дати його поїздок і дати важливих подій, таких як інавгурація, таке відчуття, що спеціально підібрані з урахуванням енергій дня, енергій періоду, - прокоментувала Воліна. - День осіннього рівнодення - це день оновлення, день, коли сонечко переходить в кардинальний знак Терезів, а він несе нове і починає новий період. Тим більше, знак Терези - це знак дипломатії, і поїздка до США підібрана в найкращий період з можливих”.

Володимир Зеленський

Астропсихолог додала, що не можна стверджувати, які рішення будуть прийняті в США: сприятливі для України чи ні, оскільки це залежить від зовсім інших факторів. “Але те, що команда Володимира Зеленського якось тісно пов'язана з енергіями Всесвіту - це точно”, - впевнена Марія Воліна.

Крім усього іншого, це вдалий період для залучення бажаного: багатства, дружини, чоловіка, подорожей, автомобіля, шуби… Для цього, повідомила астропсихолог, допоможе особлива техніка - “Кращий образ себе”.

“За вірою вашою нехай буде вам” - сказано в Священному Писанні. Я - віруюча людина, і я знаю, що сила наміру і сила віри працюють завжди, кожен день. Але при цьому свою силу наміру можна посилювати силами енергій. Бажання завжди збуваються, які йдуть від серця, але їх можна підсилити, щоб вони швидше потрапили в небесну канцелярію. Це дуже проста техніка, і вона насправді психологічна”, - поділилася Воліна.

Кращий образ себе

“Цю техніку можна робити кожен день, але якщо ви почнете протягом цих трьох днів, то вона буде дуже ефективною. Її рекомендують робити якомога частіше”, - зазначила астропсихолог.

Інструкції:

Це спрощений варіант техніки, який може зробити кожен.

  • Ви повинні уявити себе тим або тією, у якого/ої вже є бажане (якість, речі, знайомство).

  • Уявіть цей образ прямо перед собою.

Можна цю техніку посилити вогнем.

  • Уявіть кращий образ себе і розташуйте до нього сім свічок будиночком (можна свічки-таблетки).

  • Побачте образ до найдрібніших деталей.

Якщо ви мрієте про чоловіка, наприклад, то не треба представляти поруч з собою конкретний образ. Це насильство над волею іншої людини.

  • На вдиху треба зайти в цей образ. У прямому сенсі зробити крок вперед.

  • Повернутися обличчям до того місця, звідки ви зробили крок, і відчути бажане, набратися енергії.

Це непередавані відчуття.

  • Після чого вийти з образу, задути свічки, символічно закривши портал.

“Для цього періоду енергія вогню особливо гарна, - додала Марія Воліна. - Це початок нового. Недарма наші предки палили багаття під відкритим небом, це був сезон весіль”.

Астропсихолог зазначила, що всі, хто планує одруження, повинні встигнути зіграти весілля до кінця жовтня.

“З 31 жовтня до 20 листопада - несприятливий період, коли не рекомендується реєструвати шлюби. Це не завжди, а тільки в цьому році”, - підсумувала Марія Воліна.

Нагадаємо, осіннє рівнодення - це день, переповнений магією, легендами, прикметами і віруваннями.

Також раніше в мережі спливли унікальні кадри з сімейного архіву Володимира Зеленського.

Крім цього, озвучені головні теми зустрічі Зеленського та Трампа.