Частина команди тревел-шоу "Орел і решка. Чудеса світу" не може покинути індонезійську провінцію Папуа, адже там спалахнуло народне повстання. Про це інформує прес-служба телеканалу "Інтер".

Частина групи "Орла і решки" на чолі з ведучим Антоном Зайцевим завершила зйомку і встигла вилетіти в Джакарту. А виліт другої групи, що супроводжує ведучу Аліну Астровську, був запланований на вечір 23 вересня.

Люди атакують вулиці міста Вамена в знак протесту проти звинувачень у расизмі. Сотні активістів заблокували рух громадського транспорту перекрито, аеропорт заблокували. У місті немає інтернету, а мобільний зв'язок працює з перебоями.

Аліна Астровська, режисер Ярослав Андрущенко, оператор Павло Полийчук і продюсер Юлія Смачелюк потрапили до пастки. І дотепер не можуть покинути бунтівний регіон.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Режисер "Орла і решки" повідомив, що знімальна група була буквально в 10 хвилинах їзди від аеропорту Вамени, коли по його периметру побачили клуби диму. Одночасно місцеві жителі стали перекривати вулиці гілками і всім, що є під рукою. З'явилися люди зі зброєю і поліція.

"Знімальній групі заборонили виходити з готелю і знімати те, що відбувається. Вдень поліція розігнала частина повстанців, але зараз, ближче до вечора, навколо знову загострюється ситуація: виходять люди зі зброєю, з мачете. Поки немає розуміння, коли ситуація виявиться під контролем поліції і буде відкрито аеропорт", - передав з місця подій Андрущенко.

Нагадаємо, команда "Орла і решки" опинилася в епіцентрі повстання в Індонезії: "Вийшли люди зі зброєю, з мачете".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Орел і Решка" знову увірветься на екрани: Івлєєва і Бідняков зійдуться в неабиякому протистоянні.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк вперше розповіла, чому пішла з "Орла і решки": "Мені дзвонить Володя Зеленський і говорить...".