Новим головою Національної поліції України став заступник попереднього голови Ігор Клименко. Його призначили на посаду у середу, 25 вересня.

Про це заявив народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко на своїй особистій сторінці у соцмережі Facebook під час закритого засідання уряду.

"У Національній поліції новий керівник - генерал Ігор Клименко", - написав Гончаренко.

МОЛНИЯ! У Национальной полиции новый руководитель - генерал Игорь Клименко

Geplaatst door Олексій Гончаренко op Woensdag 25 september 2019

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Варто додати, що у 2017 році спеціально для Ігоря Клименка створили нову посаду у структурі Національної поліції. Він став заступником начальника департаменту кадрового забезпечення.

Зазначимо, що 24 вересня голова Нацполіції Сергій Князєв заявив, що прийняв рішення подати у відставку, відповідний рапорт він передав міністру внутрішніх справ Арсену Авакову. Причин свого такого кроку Князєв не назвав. Однак, він зазначив, що від часу свого призначення головою Національної поліції - від 8 лютого 2018 року, в ЗМІ неодноразово "з'являлися брудні історії".

Сергій Князєв
Сергій Князєв

"Глава Нацполіції - це не політична посада. Я дуже люблю свою роботу, але я прийняв рішення подати у відставку", - сказав Князєв.

Нагадаємо, Верховна рада добряче вдарила по бюрократії: власники малого бізнесу отримали зелене світло.

Як повідомляв портал Знай.ua, субсидії, пенсії та стипендії українців чекає масштабна перевірка: кому доведеться попрощатися із виплатами.

Також портал Знай.ua писав, що кардинальні зміни в ЗНО: коли чекати і як готуватися одинадцятикласникам.