Вранці у середу, 25 вересня, на тимчасово окупованій території Донбасу прогриміли вибухи та почалася пожежа на складі боєприпасів окупантів.

Потужна пожежа на складі боєприпасів бойовиків в окупованому Донецьку підняла в небо стовпи густого чорного диму. Через вибухи та масштабну пожежу у Куйбишевському районі загарбаного окупантами Донецька почали евакуювати громадян.

Про надзвичайну ситуацію в окупованому українському місті повідомляють самі жителі в соцмережах та сепаратистські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На цей час відомо, що в місті відкрили три пункти тимчасового розміщення громадян.

Окупанти намагаютья погасити пожежу, для чого задіяли задіяли 23 одиниці техніки та 93 осіб. Також з'явилась інформація, що розгорнуто пересувний командний пункт.

Нагадаємо, на Донбасі вибухнув бойовий арсенал окупантів.
Після серії вибухів розпочалась пожежа на складі бойових припасів у районі селищ Гірник і Грабари на території колишньої автобази, яку гібридні війська РФ переробили у свою військову базу.

Як повідомляв портал Знай.ua, розвідка Міноборони України попередила про секретне лігво бойовиків
Головне управління розвідки Міноборони України доповіло про раптову активізацію ворожих диверсійних груп на Донбасі. Бойовики почали працювати за новою схемою: вони використовують заборонене озброєння та ретельно прикривають свої дії.

Також Знай.ua писав, терористи Путіна нахабно атакували ЗСУ, незважаючи на угоду