Головне управління розвідки Міноборони України доповіло про раптову активізацію ворожих диверсійних груп на Донбасі. Бойовики почали працювати за новою схемою: вони використовують заборонене озброєння та ретельно прикривають свої дії.

Командування окупаційних військ почало інтенсивніше застосовувати диверсійно-розвідувальні та снайперські групи. На стороні противника почалась активна підготовка до введення в протистояння нових підрозділів диверсантів.

Розкрита хитра тактика бойовиків на Донбасі

Стало відомо, що новоприбулі бойовики пройшли тримісячну підготовку по веденню "партизанської війни" в навчальних центрах у Ростовській області.

В той же час окупантами проводиться випробування ефективності прихованих способів обстрілу позицій українських підрозділів Об'єднаних сил. Нові способи обстрілювання були відточені на полігонах Південного військового округу ЗС РФ. Вогонь снайперами ведеться під прикриттям стрільби мінометів і гранатометів з метою дезорієнтації і приховування звуку пострілів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Розкрита хитра тактика бойовиків на Донбасі

Раніше стало відомо, що бойовики застосовують все нові способи для провокацій українських військовослужбовців. А для зйомки фейкових сюжетів російськими пропагандистами навіть підпалюють суху траву.

Нагадаємо, раніше повідомили, що на Донбасі на мирних громадян чекає небезпека на кожному розі

Як повідомляв портал "Знай.ua", путінська техніка знову дала збій, парашути не розкрилися

Також "Знай.ua" писав, що у Зеленського готують списки для нового обміну полоненими