Стало відомо, що в понеділок, 23 вересня, на просторах інтернету з'явилися фотографії "руїн" на території тимчасово окупованого бойовиками Донбасі. Про це повідомляють на сторінці N1CK1409 в соціальній мережі Twitter.

"В динири тебе може вбити все, що завгодно: наприклад, дев'ятиповерхівка. Так і не прибрали", - підписав знімки користувач соціальної мережі.

Так, на цих кадрах добре видно цеглу, які впали з багатоповерхової будівлі в ДНР.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що міністр закордонних справ України Вадим Пристайко виступив за повернення українських товарів на полицях магазинів на території окупованого бойовиками Донбасу.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські військовослужбовці харчуються по каталогу продуктів. Воїни-ракетники мають вибір з 400 страв, а не з трьох з половиною десятків, як у далекі радянські часи.

Також портал Знай.ua писав, що жителі Кривого Рогу висловили свою позицію щодо реалізації рішень в рамках так званої "формули Штайнмайєра". Місцеві жителі заявляють, що категорично проти проведення виборів на тимчасово окупованому Донбасі.