На тимчасово окупованій території Донбасу горить склад бойових припасів окупантів. Неподалік припасу вранці прогриміли вибухи та почалася пожежа.

Про це йдеться на сторінці волонтерського фонду Повернись живим у соціальній мережі Facebook.

"У тимчасово окупованому Донецьку прямо зараз горить склад боєприпасів. І, поки бойовики намагаються затушити "випадкове загоряння", невідомі українські патріоти продовжують боротьбу з ворогом у його тилу", - йдеться у дописі.

На фото видно, що стовп густого диму піднявся високо вгору. Повідомляється, що горить склад бойових припасів у районі селищ Гірник і Грабари на території колишньої автобази, яку гібридні війська РФ переробили у свою базу.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Відео вибухів зняв місцевий житель. На ньому чути, як вибухають боєприпаси та йде густий чорний дим. На відео присутня нецензурна лексика!

Нагадаємо, працюють під прикриттям: у Міноборони терміново попередили про секретне лігво бойовиків, чого треба остерігатися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", терористи Путіна нахабно атакували ЗСУ, незважаючи на угоду: без втрат не обійшлося.

Також "Знай.ua" писав, що у Зеленського готують списки для нового обміну полоненими.