Несподіваний холод всіх "вибив з колії", адже після літа ніхто і подумати не міг, що у вересні вже всі будуть ходити в куртках. Але, все таки синоптики обнадіяли прогнозом і розповіли, коли чекати "бабиного літа".

Про це повідомляє інформаційний портал "Хвиля".

Синоптики розповіли, що найближчим часом на українців чекає дощова погода. Однак, після осінніх дощів, ми сповна зможемо насолодитися останніми теплими днями, або як кажуть в народі "бабиним літом".

Погода на четвер, 26 вересня. У західних, північних і більшості центральних областей пройде невеликий дощ. Також опади варто очікувати і на Одещині. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть 12-18 градусів тепла, а на півдні до + 19.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Погода на п'ятницю, 27 вересня. Дощ слід очікувати в південних областях, а також у Криму. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть + 17-19 градусів, а на півдні + 16-18 градусів.

Погода на суботу, 28 вересня. На заході України очікуються невеликі дощі. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть +8-10 градусів, на сході — термометри покажуть не більше +7 градусів. А ось на півдні буде найтепліше, там середня температура повітря буде + 22, а на півночі країни до + 19 градусів.

Погода у неділю, 29 вересня. На півночі, сході, в центрі і місцями навіть на заході пройдуть дощі. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть +17-19, а в Закарпатській області і на півдні до +22 градусів.

Синоптик Володимир Деркач розповів, що відразу ж після дощів у останні дні вересня "бабине літо" порадує теплом. Так що в останні дні місяця всі вирушайте на тривалі прогулянки або ж пікніки, на щастя, погода посприяє.

Нагадаємо, що у чорнобильській зоні восени зацвіло рідкісна рослина - агалик - трава гірська.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Запоріжжі дерева, мабуть, переплутали осінь і весну з-за тривалого тепла і почали активно розпускатися.

Також портал Знай.ua писав, що українці цієї осені у жовтні отримають додатковий вихідний.