У грудні 2019 року українці, як і кожен рік будуть багато відпочивати. У мережі з'явився календар вихідних на Новий рік і кожен бажаючий може вже почати планувати зимові канікули.

Жителів України чекає несподіваний і приємний подарунок цієї зими, адже Новий рік 2020 почнеться з "бонусного" неробочого дня, який випадає на святкування католицького Різдва. Виходить, що українці відпочиватимуть більше семи днів.

Згідно з розпорядженням № 7-р, Кабінет міністрів рекомендує перенести робочі дні:

● з 30 грудня, понеділка – на 21 грудня, суботу,
● з 31 грудня, вівторка – на 28 грудня, у суботу.

Значить, українці буду вихідні з 29 грудня по 1 січня (включно) - це чотири дні. Крім того, 25 грудня, у середу теж святковий день - католицьке Різдво.

Новий рік 2020

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Багато відпочивати доведеться і в січні: традиційно неробоче 1 січня доповнить 6 січня, і 7 січня - свято Різдва Христового.

Нагадаємо, що у чорнобильській зоні восени зацвіло рідкісна рослина - агалик - трава гірська.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Запоріжжі дерева, мабуть, переплутали осінь і весну через тривале тепла і почали активно розпускатися.

Також портал Знай.uа писав, що українці цієї осені у жовтні отримають додатковий вихідний.