У четвер, 26 вересня біля будівлі тернопільської ОДА відбулася протестна акція проти капітуляції в зоні ООС, під назвою "Ні капітуляції".

Про події розповів місцевий портал "20 хвилин".

Більшість мітингувальників були представлені ветеранами війни на Донбасі, добровольцями та волонтерами.

Їхні головні вимоги були наступними:

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
  • припинити відведення військ в зоні проведення Операції об'єднаних сил;
  • заборонити особливий статус Донецької і Луганської областей;
  • зібрати раду безпеки ООН;
  • припинити будь-яку співпрацю з Російською Федерацією.

Мітингувальники виступили проти рішень українського уряду. Вони почали палити шини в знак протесту і звернулися з погрозою до тернопільської влади. За словами активістів, всі подальші дії будуть більш жорсткими, ніж підпал шин.

Також протестуючі заявляли, що зараз влада здає російським терористам українську землю. Депутати Тернопільської ОДА отримали заяву, в якій активісти звернулися з проханням ознайомитися з вимогами та передати рішення президенту України і Верховній Раді.

Нагадаємо, що під будівлею Адміністрації президента вийшло на мирний мітинг сотні людей з Києва, Ірпеня та Бучі, щоб закликати українського лідера Володимира Зеленського зупинити будівельний бєспрєдєл у столиці і передмісті.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лесев потролив новоспечену партію Труханова та Кернеса: "Дуже гнучкі хлопці".

Також портал Знай.uа писав, що 12 червня біля мерії Одеси пройшов мітинг, приурочений до сесії міської ради.