За даними метеорологів, в жовтні хоча і буде чимало теплих днів, однак, Україну все ж таки накриють ранні морози і мокрий сніг. Поки що синоптики повідомляють, що перша половина жовтня буде досить теплою, а сильних дощів не передбачається. Температура триматиметься в межах +15...+18 градусів. А от з другої половини місяця температура почне знижуватися, підуть опади.

За словами синоптиків, температура може впасти в самий холодний день нижче -10 градусів.

Вночі та вранці практично по всій території України обіцяють заморозки до -5 градусів. В кінці місяця пройде мокрий сніг, який принесуть маси арктичного повітря. До жовтні можливі щільні тумани, які скоротять видимість до менше, ніж 100 метрів.

1-10 жовтня

Температура може досягти позначки +15...+18 градусів тепла, опадів та похолодання не обіцяють.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

11-20 жовтня

У цей час розпочнуться опади, а температура опуститься до +14 градусів в найтеплішому куточку України - на півдні.

21-31 жовтня

Саме в цей період обіцяють мороз до -10 градусів. Ночі будуть морозними, а ранок досить прохолодним. Максимум стовпчики термометрів покажуть +10...+12 градусів тепла.

Нагадаємо, раніше бабине літо знову увірветься в Україну, обнадійливий прогноз.

Також Знай.uа писав, що у NASA візьмуться за вивчення погоди з космосу: стрім запуску.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Києву обіцяють бабине літо вже до кінця вересня.