Останні вихідні вересня, якщо вірити синоптикам, пройдуть під справжню осінню погоду: два дні триватимуть дощі, а температура буде низькою. Щоправда, заморозків не передбачається.

За даними сайту sinoptik.ua, субота виявиться холодніше ніж неділя. Якщо вдень температура 28-го 29-го вересня буде однаковою - 17 ... 19 ° C, то вночі в суботу стовпчики термометрів покажуть всього лише 7 ... 9 ° C. Окрім цього, передбачається дощ, який варто очікувати ближче до вечора.

Вже у неділю всіх жителів столиці чекає нічне потепління до 10 ... 12 ° C. Однак, залишати парасолі жителям столиці не варто. У другій половині дня очікується не просто дощ, а дощ з грозою, який, правда, не триватиме надто довго.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, українцям підвищать пенсії на 12-13%: у Зеленського встановили остаточний термін, коли чекати виплат.

Як повідомляв портал Знай.ua, субсидії, пенсії та стипендії українців чекає масштабна перевірка: кому доведеться попрощатися із виплатами.

Також портал Знай.ua писав, що у Зеленського наполеонівські плани на пенсіонерів: на українців чекає підвищення.