В Атлантичному океані врятовані двоє громадян України з числа членів екіпажу з зниклого судна Bourbon Rhode. Рятувальна операція тривала два дні. Судно BOURBON RHODE побудована в 2006 і ходить під прапором St Vincent & Grenadines. Рятувальникам вдалося знайти трьох членів екіпажу судна Bourbon Rhode, зниклого під час шторму в Атлантичному океані.

Таку інформацію в Twitter повідомив заступник директора департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич, посилаючись на інформацію судновласника.

"За інформацією судновласника, трьох членів екіпажу врятували. Два з них громадяни України. Рятувальна операція триває", - написав Кирилич.

Як відомо, судно Bourbon Rhode зникло з радарів 26 вересня в Атлантичному океані на відстані близько 1200 морських миль від Мартініки, заморський департамент Франції, в внаслідок шторму.

Пошукову операцію організувала французька рятувальна компанія Maritime Rescue and Coordination Centrе Fort De France (MRCC). Але скільки точно українців перебувало на борту, було невідомо.

В МЗС зазначили, що консул України в Франції встановив зв'язок з офісом компанії судновласника.

Раніше повідомлялась інформація, що на борту можуть бути десять українців. Відомо, що рятувальна операція наразі триває.

Нагадаємо, п'яний неадекват ледь не зніс "втомлений" міст Кличка у Києві: дике відео.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який точно сподобається користувачам.