Стало відомо, що ватажок "ДНР" Денис Пушилін заарештований і знаходиться під домашнім арештом. Однак інформація про це ще уточнюється. Про це передає "Хвиля".

"Республіканські" блогери, посилаючись на джерела наближені до "верхівки ДНР", повідомили, що Пушиліну вже приготували заміну. А головним претендентом на пост главря "ДНР" є керівник "адміністрації" Горлівки Іван Приходько.

Нагадаємо, що Денис Пушилин став "головою ДНР" в листопаді 2018 року. До цього обіймав посаду голови "Народної Ради ДНР".

Денис Пушилін
Денис Пушилін

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Інформацію у Facebook прокоментувала відома журналістка і політтехнолог Олеся Яхно. Вона підозрює, що в "республіці" намітився черговий переворот. І причина - "розбірки між групами впливу за контроль над окупованою частиною Донбасу".

Наголошується, що жителі так званою республіки геть не задоволені нинішнім керівником і не бачать у ньому "вождя", якого бачили в покійному Захарченко.

Нагадаємо, що ватажок "ДНР" Пушилін почав плазувати перед байкерами Путіна.

Як повідомляв портал Знай.ua, ватажок бойовиків "ДНР" осоромився у бліндажі на передовій. Відповідне відео було опубліковано на сторінці Twitter блогер Necro Mancer.

Також портал Знай.ua писав, що в інтернет-мережі підняли на сміх ватажка терористів Дениса Пушиліна, який за зайву вагу ледве вліз у форму. Знімок опублікував журналіст Денис Казанський в Twitter.