Українці часто скаржаться на умови у громадському транспорті. Протяги чи пошарпані стільці у маршрутках нікого не дивую, але цього разу там помітили тарганів.

Відповідне відео зняли жителі Дніпра й опублікували у мережі.

Тарганів помітили у мікроавтобусі на 151 маршруті міста. На відео видно, що декілька тарганів спокійно повзають по вікні громадського транспорту.

Зазначимо, що нещодавно тарганів помітили у поїзді "Укпзалізниці". Відповідний допис опублікував користувач соціальної мережі Facebook на особистій сторінці.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ух ти!!!😀 Укрзалізниця ввела новий сервіс для пасажирів швидкісних інтерсіті !!!! 😍 Тепер ви можете під час подорожі розважити себе битвою з тарганами!!!🤪😁😁👍💪✌️ Я за 4,5 години завалив 12 штук. Не те, щоб вони закінчилися, просто втомився вбивати😭😭😭", - написав чоловік.

Також Олексій Баранов додав, що, якщо серйозно, то вже у 21 столітті від таких комах можна швидко позбутися, тим паче, якщо вони є у вагонах, де перебувають пасажири.

Нагадаємо, підозрюваний у вбивстві студента НАУ розгулює на волі: другий відсиджується в СІЗО.

Як повідомляв раніше Знай.uа, на Волині фура влетіла в переповнений людьми автобус: дикі кадри з місця трагедії.

Також Знай.uа писав про те, що в Києві спіймали тренера, який зґвалтував хлопчика на очах в іншого: він ховався 4 роки.