Опалювальний сезон в Україні планують запустити, коли середньодобова температура повітря протягом трьох днів становитиме нижче +8°. До цього часу батареї в квартирах українців залишатимуться холодними.


У кожному регіоні рішення щодо початку опалювального сезону прийматимуть самостійно. І залежати це буде від погодних умов, рівня підготовки та погашення заборгованості.

Готується старт опалювального сезону

Згідно українського законодавства, стартує опалювальний сезон у випадку, коли середньодобова температура повітря протягом трьох днів становить нижче + 8 ° тепла. Зазвичай опалювальний сезон в Україні починається 15 жовтня.

Президент України Володимир Зеленський з метою своєчасного початку опалювального сезону в доручив профільним відомствам доповісти про стан підготовки не пізніше 20 вересня.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Нагадаємо, раніше українцям дозволили відключатися від центрального опалення

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві ввімкнули опалення, але пощастить не всім

Також "Знай.ua" писав, що "Нафтогаз" планує різко підвищити ціну на газ для населення