Власникам авто з іноземною реєстрацією пішли на поступки, їх не будуть штрафувати до тих пір, поки не приймуть новий закон про розмитнення автомобілів.

Про це заявив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

Прем'єр-міністр України розповів, що зараз уряд дасть розпорядження поліції не штрафувати власників авто з іноземною реєстрацією, поки розробляється новий закон про розмитнення автомобілів.

У свою чергу глава Комітету з питань податкової та митної політики Данило Гетманцев розповів, що зараз у Кабміні розглядається нова формула розмитнення автомобілів. На це знадобиться деякий час, зробити її з сьогодні на завтра неможливо.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Як тільки буде формула, погоджена з Мінфіном, її можуть внести законопроект від Кабміну. Але вона повинна бути виважена, потрібно дотримуватися справедливості оподаткування", – сказав Гетманцев.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський підписав головний закон "евробляхам".

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні продовжили період відстрочки штрафів за "евробляхи".

портал Знай.uа писав, що в Україні планують надати евробляхерам більш дешеву розмитнення.