Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на четвер, 3 жовтня. Курс долара порівняно з показниками у середу, 2 жовтня, підвищився в ціні і тепер становить 24,85 гривні. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 3 жовтня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2485,9769 гривні;

- 100 євро – 2715,9298 гривень;

Як видно з цими показниками, євро збільшився в ціні ще на 39 копійок. Крім того, долар також подорожчав на 30 копійок.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

курс євро і долара 3 жовтня

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, в 2020 році прийде черга 10 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк скасував усі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Також портал Знай.ua писав, що у жовтні для українців готують відразу два грошових нововведення. По-перше, перестануть приймати копійки номіналом одна, дві та п'ять копійок. По-друге, з'явиться нова купюра.