У п'ятницю, 4 жовтня, у Мелітополі (Запорізька область) сталася НП. Водій КАМаза втратив свідомість і автомобіль, пробивши собою бетонну огорожу, виїхав на залізничні колії, застрягши на рейках і, тим самим, перекривши рух.

Так, працівник ЗМІ намагався відзняти місце НП, однак перед камерою стояв чоловік у кепці, на якій було написано "ЗЕдепутат! Слуга народу Артем Дубнов". На чоловікові також були золоті ланцюги на шиї і зап'ястях, а також і наколки на руці. Він почав закривати собою об'єктив камери і зажадав припинити зйомку.

Також чоловік заявив, що цей комбікормовий завод є закритим об'єктом і знімати навіть за межами заводу не можна. Після він дістав "корочку", не називаючи при цьому ні свого імені, ні прізвища, ні посади. Коли такі погрози не подіяли, то він застосував наступний прийом всіх так званих "вирішував".

"Я зараз вас Вовану Зеленському відправлю!", – заявив "ЗЕдепутат".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Після сказаного чоловік почав знімати журналіста на відео, при цьому погрожуючи подати на того в суд. Потім послідувало інше визнання. Він раптово почав стверджувати, що є начальником охорони заводу.

В кінцевому підсумку довелося викликати копів, що знаходилася неподалік, і просто мовчки спостерігали за конфліктом.

Зрозуміло, перешкоджання роботі працівників ЗМІ в той же день було написано заяву в поліцію.

Директор підприємства Мелавтотранс з водієм якого сталося нещасне НП, Шанін Геннадій розповів, що даний завод, що входить в холдинг м'ясокомбінату. Однак, за його словами, всі охоронці, і сам начальник охорони, ходять в формі з шевронами, а не в кепці "ЗЕдепутат". Таким чином чоловік в ланцюгах і наколках є ніким іншим, як самозванцем.

Нагадаємо, що колишня українська депутатка Інна Богословська потрапила в серйозну ДТП.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі чоловік вирішив проїхатися "зайцем", але жорстко поплатився за таке рішення.

Також портал Знай.ua писав, що на Дніпропетровщині сталася масштабна ДТП за участю маршрутного таксі.