У неділю, 21 липня, проходять позачергові вибори до Верховної Ради України. Виборчі дільниці будуть працювати до 20:00. Явка виборців на позачергових виборах до Верховної ради, за даними Центральної виборчої комісії, станом на 16:00ь склала 33,8%. Зараз штаби партій очікують закінчення голосування та оголошення результатів.

Журналісти показали, як виглядає штаб президентської партії "Слуга народу". Про це пише Klimenko Time.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У штабі "Слуги народу" ситуація нагадує ту ж, яка була й на президентських виборах. Зокрема, панує доволі неформальна атмосфера. Пригощають бургерами та картоплею фрі. Також є бар з алкогольними та безалкогольними напоями.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Окрім цього у штабі президентської партії також є навіть боксерський ринг, щоправда, він невеликий. Також є велика кількість різних фотозон.

Штаб партії "Слуга народу" один із перших пустив журналістів всередину. Він розташований у бізнес-центрі "Парковий". Саме у цьому ж приміщенні був штаб Володимира Зеленського як кандидата у президенти.

Зазначимо, що у партії "Слуга народу" зафіксували вже понад 100 порушень на позачергових парламентських виборах до Верховної Ради, зокрема підкуп виборців, незаконну агітацію і винос бюлетенів, повідомив керівник штабу партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко

Нагадаємо, що Разумков пригледів собі нову посаду в Раді: лідер "Слуги народу" спантеличив українців заявою.

Як повідомляв портал Знай.ua, до початку голосування на позачергових виборах до Верховної ради на окрузі №76 у Запоріжжі стався скандал. Там отримали 558 бюлетенів з помилкою.

Також Знай.ua писав, що лідер партії Слуга народу Дмитро Разумков не виключив, що він може зайняти пост спікера Верховної Ради.