Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков не виключає, що може зайняти місце спікера у Верховній Раді.

Про це він заявив перед голосуванням на виборчій дільниці в Києві.

Журналісти попросили Разумкова прокоментувати прогнози про призначення на пост спікера, на що він відповів: "Все можливо, але про це ще рано говорити". Лідер "Слуги народу" підкреслив, що три місяці тому в країні почалися зміни і зараз проходить "третій тур виборів".

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

За словами Разумкова, Зеленський розумів з якими труднощами команді доведеться зіткнутися, але навіть уявити не міг такої байдужості до виконання своїх обов'язків з боку парламенту, тому прийшло розуміння необхідності глобальних змін.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Він додав, що національна економіка не відчула потрясінь від того, що проходять дострокові вибори і таку позицію підтримують міжнародні партнери.

"15 вересня доведеться вносити новий бюджет на наступний рік і логічно, якщо його формуватиме новий парламент". Дмитро Разумков

Нагадаємо, Притула розповів про конфлікт з мамою після посту в Facebook.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зєленський терміново скликає силовиків.

Також портал Знай.ua писав, Разумков з команди Зеленського терміново звернувся до українців перед виборами в Раду.