Відповідаючи на запитання видання "Лівий берег", лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що війни на українському Донбасі не було б, якби не руйнівний вплив росіян. Хоча в лавах бойовиків і є громадяни України, Разумков не вважає конфлікт громадянським.

Разумкову довелося прокоментувати заяву Ігоря Коломойського, який назвав війну на Донбасі громадянським конфліктом. Нагадаймо, що відомий олігарх заявив, що в бойових діях на Донбасі з обох боків воюють українці і що Росія лише надає підтримку одній із сторін конфлікту.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Разумков визнав, що в словах Коломойського є частка правди, оскільки серед бойовиків є українці. Тим не менш, він не вважає, що бойові дії почалися через мову чи ще якісь утиски. Якби в ситуацію не втрутилися російські військові – ніякої війни не було б.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Разумков не вважає мову причиною конфлікту на Донбасі

При цьому голова "Слуги народу" зазначив, що це їм "дозволила Рада, коли окремі політичні сили вирішили підняти собі рейтинг".

"Але якби не було цього, я думаю, придумали б інше, знайшли б ще якісь приводи для того, щоб прийти когось "захищати", – додав Разумков. Також політик безапеляційно назвав Росію агресором.

Нагадаймо, що у Зеленського готові кинути під гільйотину люстрації Данилюка і Абромавичуса

Як повідомляв портал Знай.ua, в "Слузі народу" Зеленського знайшли гідного "ровесника незалежності"

Також Знай.ua писав, що Пальчевський терміново звернувся до президента