21 липня в Україні відбудуться парламентські вибори і громадяни країни зможуть обрати новий склад Верховної Ради. У великій кількості кандидатів дуже легко можна заплутатися, але український юрист і блогер Михайло Шнайдер вирішив полегшити життя виборцям.

парламентські вибори
парламентські вибори

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Михайло вирішив розповісти про кандидата від партії президента України Володимира Зеленського "Слуга народу".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мова пішла про Руслана Плохого, який балотується по 142 мажоритарному округу в Одесі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Руслан Поганий

"Через декілька днів ми будемо обирати новий склад українського парламенту. І тут ключове слово - новий. Молоді, амбітні, грамотні хлопці, просто зобов'язані відправити на звалище історії "Політичних Динозаврів" які десятиліттями займалися власним збагаченням і абсолютно нічого не робили для України і Українців. Нова, молода кров, життєво необхідна нашій Верховій Раді. І один з таких хлопців - це Руслан Плохой.

Друзья, через несколько дней мы будем выбирать новый состав Украинского Парламента. И тут ключевое слово - НОВЫЙ. Молодые, амбициозные, грамотные ребята, просто обязаны отправить на свалку истории "Политических Динозавров" которые десятилетиями занимались собственным обогащением и совершенно НИЧЕГО не делали для Украины и Украинцев. Новая, молодая кровь, жизненно необходима нашей Верховой Раде. И один из таких ребят это Руслан Плохой. Он баллотируется по 142-му мажоритарному округу в Одесской Области, от партии "Слуга Народа". Толковый и грамотный Парень. Который в свои 28 лет, достиг достаточно высоких результатов в Бизнесе. Ему доверяет Владимир Зеленский и Дмитрий Разумков. И я на все 100% уверен, что Руслан будет работать именно на благо жителей Бессарабии, а не на свой Карман. Друзья, поддержите пожалуйста своим голосом Руслана Плохого. Этот парень будет достойно представлять Одесскую Область, под куполом Парламента.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 13 juli 2019

Він балотується по 142-му мажоритарному округом в Одеській Області, від партії "Слуга Народу". Розумний і грамотний хлопець. Який у свої 28 років, досягла досить високих результатів у бізнесі. Йому довіряє Володимир Зеленський та Дмитро Разумков. І я на всі 100% впевнений, що Руслан буде працювати саме на благо жителів Бессарабії, а не на свою кишеню." - написав Шнайдер.

В коментарях українці почали писати свою думку на рахунок цього кандидата:

"Віримо в молодих, які дійсно хочуть змінити життя в Україні на краще.", "Переглянула відеоролик про Руслану. Знаєте, я приємно вражена! Молодий хлопець, ровесник нашої Незалежності - і стільки вже домігся у своєму житті. А скільки робочих місць створено з його допомогою. Ну, що тут скажеш!", "Бажаю перемоги, такий народний депутат, Україні потрібен", "Руслан буде повною протилежністю свого прізвища".

Нагадаємо, Дубинський поставив на лічильник "клонів" у Раді

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям розказали, як розпізнати депутатів-хамелеонів, які маскуються під "Слугу народу"

Також Знай.ua писав, ЦВК зареєструвала 66 кандидатів в народні депутати України, які мають однакові прізвища