Український журналіст Олександр Дубинський, який балотується у Верховну Раду від партії "Слуга народу" по 94 округу, у своєму відеоблозі вирішив розібратися зі своїми клонами на окрузі.

Олександр Дубинський
Олександр Дубинський

21 липня відбудуться позачергові парламентський вибори в Україні, де народ України зможе обрати нову Верховну Раду. Але, не все так просто і деяким кандидатам щосили ставлять палиці в колеса. Як наприклад і Олександру Дубинскому, якого атакували клони на окрузі. Олександр розповідає, що вже появилосьоколо шести осіб, які виступають від громадських об'єднань, політичних угруповань, приватних підприємств та інших організацій, названих "Слуга народу". Вони не мають ніякого відношення до однойменної партії. Крім того, на окрузі з'явилися ще три Дубинских, що представляють ПП "Слуга народу". висунув Журналіст їм жорсткий ультиматум.

"Що стосується ось цих от всяких фейкових Слуг народу, типу об'єднання, громадських організацій, утворювань, угруповуваннь і так далі — з ними простіше. Ці люди у виборчій кампанії відтягувати голоси не будуть. Їх завдання інше — вони працюють в якості контрагітації. Використовуючи назву "Слуга народу" розклеюють листівки в стилі цієї партії "Слуга народу", в стилі Зеленського, і там пишуть всяку х*ню" - злиться Дубинський.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дубинський стверджує, що ти псевдо-слуги народу підтримують одностатеві брки, легалізацію марихуани і евтаназію. Що сумно, так це те, що багато виборців вірять у цю агітацію. Блогер уточнює, що використання назви партії іншими особами є незаконним. У зв'язку з цим 6-й Апеляційний суд заборонив у бюлетнях вказувати приналежність політиків до громадських організацій, назви яких ідентичні або співзвучні з існуючими партіями.

вибори в Україні
вибори в Україні

Ще складніше ситуація з клонами-однофамільцями. Дубинський стверджує, що цю схему використовують спеціально, щоб заплутати лічильну комісію. Кандидат від "Слуги народу" висунув ультиматум цим клонів і дав час, щоб не знялися з виборчих перегонів та їх прізвища були прибрані з виборчих бюлетенів.

"Друзі, у вас рівно добу. Я про Дубинских, які не я. Ось Дубинские, зареєстровані з метою відтягнути у мене голоси, я вам даю рівно добу, тому що 8 числа повинні остаточно приймати рішення про зняття кандидатів зі списку, тому до 8 числа ви можете ще знятися. Але я вам даю рівно добу. Якщо протягом доби ви не приймете рішення про те, щоб знятися з виборчих перегонів, якщо, звичайно, ви не прийняли рішення висуватися за покликом серця, ну що ж, по всій строгості закону. За бажання балотуватися без бажання балотуватися, за участь у передвиборній технології. Вже зараз в Обухівському відділку поліції порушено кримінальну справу проти ось цих от Дубинских"

Нагадаємо, 2 липня, на Майдані в Києві пройшов мітинг проти рішення ЦВК.

Як повідомляв портал Знай.ua, Романенко розповів про "цукерковий майдан" Порошенка

Також Знай.ua писав, політолог розповів про зв'язки Порошенка з ЦВК