Екс-президент, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко підтримав акцію проти реєстрації кандидатами на виборах у Верховну Раду Андрія Клюєва і Анатолія Шарія. Про це Порошенко написав в соціальній мережі Twitter.

Петро Олексійович своєю заявою викликав неоднозначні реакції серед українців. Політолог Михайло Подоляк в свою чергу розповів про свою позицію на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Він починає з фрази: "Принижений Майдан.... Порошенко". Далі, Подоляк стверджує, що Порошенко намагається двічі увійти в одноу річку, а це, на його думку, улюблене заняття для людей недалеких і вкрай неадекватно оцінюють своє нове життєве місце. Таким завжди здається, що у інших сильно коротка пам'ять, вони передбачувано тупі і що все можна повторити.

"Порошенко відверто продовжує, вибачте, сц*ти суспільству в очі. Примітивно так, але настирливо. Навіть не вибачаючись за очевидну брехню, фальш, власне спадщина і найчистіші «розведення»... «Є привід для Майдану!» - закричали інші неприкаяні вчорашні політичні зірки, що залишилися за бортом нового владного Титаніка). «Реваншируем адже! Кого тільки не зареєстрували кандидатами в депутати». Виносимо за дужки всі прізвища. Тому що це зовсім не важливо. Важлива тільки математика. А вона вкрай проста і наочна навіть для політичних олігофренів" - стверджує Михайло.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Подоляк впевнений, що в ЦВК з 17 членів відразу 11 ручні для Петра Олексійовича (квоти БПП, НФ, Удару і навіть Свободи).

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь

"Типова мовчазна обслуга. І? Хто і чому відкриває ворота для ексів?... Побудувати «филатовскую судову систему», в якій тільки тобі (через телефон Філатова) підпорядковуються суди і робити вигляд, що хтось/щось реваншується? Ідеально для все тих же підручників психіатрії... досі генеральним прокурором працює твій свояк Луценко (а до нього твій свояк Шокін) і за всі твої п'ять років так і не були висунуті адекватні фактові підозри яскравим персонажам минулого? Не тільки Клюєву. Тобто за п'ять років нічого не доведено.А, ні, пробачте. Реанімували на більш цинічному рівні Систему судово/прокурорського «обілечування». Хто має ще глибше упакуватися в бренд «я - лох»?

униженный майдан... Порошенко) Дважды в одну реку. Любимое занятие для людей недалеких и крайне неадекватно оценивающих...

Geplaatst door Михаил Подоляк op Dinsdag 2 juli 2019

Подоляк переконаний, що саме тому бригаді Порошенко і сказали «валіть звідси», тому що сильно дістали лицемірством і брехнею. Він вважає, що гірше тільки кількість тих, хто спробував вийти на протест. Їх дуже мало і вони не викликають зовсім співчуття у суспільства.

"Лицемірство, подвійна мораль, відверта брехня взагалі не викликають співчуття) ... Скажу прямо. Порошенко дійсно володіє надзвичайним« талантом »перетворювати все в погано пахнучий коричневий субстрат. І все злито в політичний унітаз ..."

Нагадаємо, голого Порошенка виставили на продаж, любителям "солоденького" доведеться розкошелитися: фото.

Раніше Знай.uа повідомляв, Порошенко пролітає повз Раду: нове соцопитування показало, що українці думають про "Європейську солідарність".

Також Знай.uа писав, Філарет "вбив" Томос і вимагає повернути назад усе: що буде з церквами.