Екс-президент, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко підтримав акцію проти реєстрації кандидатами на виборах у Верховну Раду Андрія Клюєва і Анатолія Шарія. Про це Порошенко написав у соціальній мережі Twitter.

Петро Олексійович своєю заявою викликав неоднозначні реакції серед українців. Журналіст і політолог Юрі Романенко висловив і свою радикальну позицію на цей рахунок. Він стверджує, що поведінка Порошенко зараз дуже нагадує ситуацію після перемоги Ющенка у 2004 року з регіоналами.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь

"Ті теж поривалися збирати Майдани потім у 2005-2008, тільки виходило зібрати проплачену партійну масовку. Це був такий карго-культ Майдану, як вони розуміли Майдан. Ось зараз з Петром Олексійовичем і його фанами точно також. Забризкали за 5 років лайном все навколо, а тепер обурюються, що смердить." - упевнений Романенко.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В коментарях відразу відгукнулися українці:

Порох зі своїм метанням д*рьма на вентилятор, дуже скоро дійде до 4 відсотків", "півень, якому відрубали голову, а він все одно бігає, метушиться в передсмертній агонії", "Між Порошенком і Ющенком немає жодної різниці. Результати однакові - час проср*чи, порив вбили, д*рьма засіяли неміряно.", " Майдан 2 липня , можна вважати закритим . В історію увійде , як самий безглуздий. Цікаво яким ім'ям назвеш? Цукерковий?", "З цього питання цілком солідарний. Та у мене вже складається враження, що президента треба обирати на 3 роки, при чому... наприкінці 2 року проводити вибори наступного ( і наступний рік проходить стажиировку при правлінні предыдущего)".

Нагадаємо, голого Порошенко виставили на продаж, любителям "солоденького" доведеться розщедритися: фото.

Раніше Знай.uа повідомляв, Порошенко пролітає повз ради: новий соцопитування показало, що українці думають про "Європейську солідарність".

Також Знай.uа писав Філарет "вбив" Томос і вимагає повернути назад всі: що буде з церквами.