Телеведучий і бізнесмен Андрій Пальчевський в ексклюзивному інтерв'ю для YouTube-каналу Politeka розповів про те, як Зеленський показав зуби і про "пригоди" президента в Борисполі.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Хто про що, а ми про л*йно, як президент" - почав розмову Андрій Іванович, натякаючи на робочий візит Зеленського в Бориспіль.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Пальчевський стверджує, що радий тому, як "Зеленський показав зуби":
"Весь інтернет вибухнув з приводу того, яким чином виставив одного з секретарів, місцевого князька - назвемо його так. Мене вразила остання його фраза - чувак судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ярослав Годунок
Ярослав Годунок

"Я розумію, що це йде династія Януковича, але, тим не менш, це дуже хороший знак. Президент ставить себе на ковадло. Тепер впаде на нього потік того ж л*йна."

Пальчевський впевнений, що тепер в бік Зеленського посипляться звинувачення пов'язані з призначеннями людей, які були люстровані, сиділи, перебували в інших партіях.

Пальчевський упевнений, що партія намагається виграти вибори ім'ям Зеленського і якщо його звідти прибрати, то залишиться тільки Разумков.

"Людина, звичайно, приєма, але не настільки народ в нього ще закоханий. А інші за списком викликають сумніви у багатьох. Я написав президентові особисто, щоб він розібрався. Він мені відповів, що займається цим"

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Пальчевський переконаний, що тактика "бліцкригу", коли Зеленський розпускав парламент, може вдасться, а може і ні.

"З точки зору довготривалості перспективи. А раптом у цьому списку виявиться занадто багато обтяжливих душ. Які будуть душити нашого президента в його добрих починаннях."

"Зеленський - перший президент, який почав з л*йна" - сказав Пальчевський.

Повернувшись до розмови про ситуацію в Борисполі з Ярославом Годунком, телеведучий визнав, що ситуація вийшла за рамки:

"Але потрібно розуміти, що ми маємо справу з тонким політиком. Зеленський ним став. Народ хоче чути, що він вигнав розбійника з системи влади. До другої частини я б сказав, що Володимиру Олександровичу варто було б заявити, що він був трохи гострим за язик і наочно показати свій дзвінок Боканову"

Нагадаємо, Романенко підказав Зеленському, де взяти зброю проти Росії: "Тоді у Путіна будуть проблеми".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський відмінив парад до Дня Незалежності, українці вибухнули: "Феєрверки на крові, поки країна в *упі".

Також Знай.uа писав майбутнє вже прийшло: Зеленський взяв в команду відомого футуролога, хто він і що буде робити.