В Одесі зґвалтували неповнолітню дівчинку – під підозру потрапляє відомий українець.

Про це пише Рoliteka з посиланням на публікацію прес-служби Нацполіції в Одеській області. Повідомляється про те, що поглумилися над вихованкою притулку. Інцидент нібито стався в п'ятницю, 4 жовтня.

"Напередодні дівчинка з двома своїми подругами втекла з Центру. За попередньою інформацією, вночі на вулиці їх знайшли представники громадськості. Замість того, щоб привезти дівчат у поліцію або повернути у виховний заклад, їх до ранку залишили вдома у одного з чоловіків. Той, зі слів заявниці, проти волі вступив з нею у статевий контакт", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

За словами підлітка – її кривдником став дорослий чоловік – відомий міський активіст і волонтер з групи розшуку дітей Лучезар Панфілов. Його підозрюють у зґвалтуванні 17-річної вихованки центру соціально-психологічної реабілітації дітей "Світанок".

Наразі поліцейські встановлюють обставини події. За заявою неповнолітньої розпочато кримінальне провадження за ст.152 ч.3 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Дівчину оглянули лікарі, їх висновок поліцейськими буде надано пізніше. За місцем мешкання чоловіка проведено невідкладний обшук. Проводяться слідчо-оперативні заходи, необхідні для об’єктивного, всебічного та неупередженого розслідування.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві на Новоірпінській трасі чоловік-таксист завіз дівчину до лісу і зґвалтував її. Після злочину зловмисник зник у невідомому напрямку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Куп'янському районі 28-річний маніяк поглумився над 17-річною дівчинкою. Це сталося, коли неповнолітня розпивала алкоголь в компанії двох хлопців.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одеській області затримали 63-річного чоловіка, який зґвалтував дев'ятирічного хлопчика.