Вибухи
Вибухи

На Донбасі потужний вибух забрав життя невинних людей: не встигли врятуватися, деталі НП

Відомо, що 5 жовтня, в суботу, в місті Мар'їнка, Донецька область, в багатоповерхівці пролунав вибух. Правоохоронці збираються прийняти рішення про те, щоб відкрити кримінальну справу. В результаті вибуху від отриманих травм загинули чоловік і жінка. На місці трагедії працюють вибухотехніки.

Денис Берінчик
Денис Берінчик

Бій Берінчик - Морено: феєричний поєдинок закінчився гучною поразкою

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Український боксер Денис Берінчик (11-0, 7 КО) розпочав у броварському ТРЦ "Термінал" захист титулу інтернаціонального чемпіона за версією WBO в легкій вазі проти представника Мексики Патрісіо Лопеса Морено (26-3, 19 КО). І у нього це вдалося на всі 100. У бою за звання інтернаціонального чемпіона світу в легкій вазі переміг - Денис Берінчик.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

"Укрзалізниця" ввела додаткові поїзди на свята: які маршрути доступні українцям

У прес-службі "Укрзалізниці" повідомили, що на час свят Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці (обидва - 14 жовтня) на популярних маршрутах курсуватиме 10 додаткових поїздів. Додаткові поїзди ввели до станцій у Львові, Одесі, Ужгороді та Дніпрі.

Новий міст у Станиці Луганській спровокувала ажіотаж ще до відкриття

В мережі показали знімки мосту біля Станиці Луганської, який зараз відновлюють українські фахівці, фотографії вразили всю країну. На сайті Офісу президента повідомили, що на деякий час на мосту працюватиме обхідний перехід.

зустріч Зеленського і Трампа
зустріч Зеленського і Трампа

Зустріч Зеленського з Трампом: Майк Помпео вставив "п'ять копійок" - з'явилася скарга

Американський Держсекретар Майк Помпео захищає підхід адміністрації Дональда Трампа щодо України. Цю інформацію повідомило видання AP. За даними видання, розслідування, яке Трамп запитував у Зеленського стосувалося втручання в президентські вибори 2016 в США.