На просторах інтернету почала розповсюджуватися інформація про досить цікавий інцидент, який стався з клієнтом "ПриватБанку". Йому просто прийшло повідомлення від Приват24 щодо оновлення заборгованості по комуналці. Однак, банк без пояснень закрив йому рахунок.

Так, клієнт користувався послугами цього банку протягом більше 10 років. Однак виникла якась помилка. Він почав дзвонити по гарячій лінії, але почув лише голосове повідомлення, яке извещало про те, що його рахунок був закритий через заборгованість. Потім з'ясувалося, що до рахунку були підключені кредитні послуги, які він ніколи б не підключив. Після цього, клієнт спробував увійти через мобільний додаток Приват24, і виявилося, що всі картки активні. Про це повідомляє replyua.net

Після цього, клієнт попрямував до відділення банку, щоб з'ясувати причину, по якій сталося таке непорозуміння. З'ясувалося, що консультант в банку не зміг отримати доступ до інформації про клієнта, спробувавши увійти в мобільний додаток Приват24 на своєму планшеті. Конкретної причини щодо закриття рахунку почути не вдалося. Є всього лише кілька причин, за якими рахунок виявився закритий, зокрема, повна верифікація даних. Однак особистість даного клієнта була верифікована. Співробітник Приватбанку повідомив, що перевипуск карток просто-напросто не можливий, а закриття рахунку все одно не уникнути. Для виведення залишилися на карті грошових коштів, клієнтові довелося скористатися рахунком в іншому банку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як з'ясувалося, у банку є ще і конкретні вимоги для того, щоб мати можливість вивести гроші в повному обсязі, а також закрити рахунок в односторонньому порядку. Це можна зробити, якщо є клієнтом цього банку протягом більше 10 років, а також є членом голд клубу та офіційно працевлаштовані.

Нагадаємо, що українців попередили про аферу, якою користуються контори за оформленням швидких кредитів.

Як повідомляв портал Знай.ua, міністр фінансів Оксана Маркарова прийшла на допит в Державне бюро розслідувань. У справі її допитують як свідка у справі про націоналізацію Приватбанку.

Також портал Знай.ua писав, що на Прикарпатті за останній місяць почастішало звернень в міліцію з приводу шахрайства.