Вже з 1 жовтня Державна міграційна служба ввела нові реквізити для переказу грошей за оформлення біометричних документів, про це йдеться на офіційному порталі ГМС.

Як відзначається, вони змінили реквізити рахунків для оплати послуг з оформлення паспорта українця у вигляді пластикової ID-карти та закордонного паспорта. Відтепер, оплатити власні документи можна буде за допомогою онлайн-сервіс ГМС

За допомогою цього сервісу можна створити персоналізовану квитанцію для переказу коштів за необхідну послугу в певному підрозділі Державної міграційної служби. А також користувач зможе провести онлайн-оплату.

У міністерстві підкреслили, що при цьому оплата за біометричні паспорти буде автоматично проходити за новими реквізитами.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Великобританія може подарувати Україні безвіз: названо умови - "Що ми отримаємо...".

Як повідомляв портал "Знай.ua", європейська країна цинічно зачинить двері перед українцями.

Також "Знай.ua" писав, що заробітчани витрусять останні гроші на поїздки до Європи: кого торкнеться новий закон.