Ціни на деякі молочні і м'ясні продукти за останні тижні в більшості магазинів української столиці пішли на спад.

Про це свідчать результати аналізу цін, який провела асоціація "Український клуб аграрного бізнесу". Так, в організації порівняли ціни початку вересня з цінами початку жовтня поточного року, пише портал "Хвиля".

Варто зазначити, що найбільше змінилися ціни на курятину, а саме - на курячу тушку. На початок жовтня курятина подешевшала на 15% і коштує в середньому 64,28 грн/кг (на початку вересня - 75,26 грн/кг). Також впали середні ціни в Києві і на яйця - на 4% і на початок жовтня становили 21,63 грн/10 шт.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також спостерігається зниження ціни яловичини, а саме грудинки, на 3% — 96,95 грн/кг на початок жовтня. Вартість ковбаси, зокрема ковбаси вареної (відомої як "докторська"), змінилася зовсім небагато — в середньому на 1%, до 193,1 грн/кг.

Вартість деяких м'ясних продуктів залишилася незмінною за місяць. Це сало і свиняча вирізка, їх у Києві в жовтні можна купити в середньому за 137,8 грн/кг і 161,3 грн/кг відповідно.

Нагадаємо, в АТБ показали приклад "якісного" обслуговування, українці змушені їсти гниль.

Як повідомляв Знай.uа болото за ціною картоплі: АТБ загруз в гучному скандалі - навіть глянути гидко.

Знай.uа писав, 5 тривожних симптомів, які можуть зробити вас безплідною назавжди: повинна знати кожна жінка.