Чоловік померлої української актриси Марини Кукліної-Травень, якої не стало 5 жовтня, Андрій Май-Малахов зворушив мережу своїми постами про любов до дружини у Фейсбук.

Як виявилось, сім'я знала про хворобу актриси давно, як і друзі. Колеги і знайомі підтримували Андрія і збирали гроші на лікування, хоча рідні не просили про допомоги.

У дописах в соцмережах Малахов писав про любов, згадував про минуле, про приємні подорожі разом із коханою і відзначав, як йому важко бути сильним.

"Вдень я провалився в сон. Тримав у руці руку Марини, другою спершись об бар'єр ліжка, і відключився. Ми обидва заснули. І зустрілися. У Парижі", - написав він кілька тижнів тому.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

А 12 вересня пара відзначила 11-ту річницю весілля. До публікації про цьому чоловік прикріпив два фото, на одному з них дві руки - його і хворої дружини.

Користувачі соцмереж просто не тямляться від болю, який переживає чоловік після втрати коханої, висловлюють у коментарях всебічну підтримку і співчуття.

Також чоловік повідомив, що прощання з Мариною відбудеться у вівторок 8 жовтня в ТЮГу на Липках. Час уточнять.

Нагадаємо, у мережі оплакують відому українську акторку: "Навчила любити, пробачати, боротися, жити".

Як повідомляв портал Знай.ua, з життя пішов 95-річний оскароносний продюсер Ерік Плеск.

Також портал Знай.ua писав, що колишній футболіст збірної Нігерії олімпійський чемпіон Айзек Промис помер від серцевого нападу.