У суботу, 5 жовтня, пішла з життя відома українська актриса Марина Кукліна. Вона грала в театрі на Липках і знімалася у фільмах. На момент смерті їй було 33 роки. Про цю трагедію повідомили її друзі і колеги в соціальній мережі Facebook.

Мабуть, Марина Кукліна померла через онкології. Адже в листопаді 2018-го року вона проходила лікування від раку. Однак це не допомогло.

"Вперше я запам'ятала Марину, коли ми побачилися випадково у Храмі в Пархомівці. Ми з чоловіком поїхали подивитися мозаїки Реріха, і раптом, майже порожній церкві зі мною вітається дівчина, посмішка якої сяє, а сама вона випромінює світло. І неможливо було відокремити актрису від її персонажа. Тому що точного збігу, внутрішнього, насамперед, навіть уявити собі важко. Дівчинка Полліанна, яка опинилася в місті, щоб навчити всіх радіти. Мариночка, яка опинилася в цьому світі для того, щоб дарувати нам радість і Світло, а ще навчити нас любити, прощати, боротися, терпіти, Жити!" – розповіла українська актриса і телеведуча Римма Зюбіна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Марина Кукліна... Ти просто космос! Спочивай з миром", - написала Діна Куца.

Нагадаємо, що пішла з життя відома одеситка Олена Ватан. Жінка героїчно прожила життя без рук і ніг. Незважаючи на свої недоліки, жінка об'їздила майже весь світ.

Як повідомляв портал Знай.ua, з життя пішов 95-річний оскароносний продюсер Ерік Плеск.

Також портал Знай.ua писав, що колишній футболіст збірної Нігерії олімпійський чемпіон Айзек Промис помер від серцевого нападу.