17 лютого помер Леонід Сенченко - заслужений артист Росії. Акторові було 83 роки. Про це повідомила прес-служба академічного театру ім. Массовєта.

"І знову печальні новини. Театр імені Массовєта з глибокою скорботою повідомляє, що 17 лютого 2019 року на 84 році життя помер заслжений артист Росії Леонід Кузьмич Сенченко", - йшлося у повідомленні.

У театрі розповіли, що Сенченко іще молодим актором пройшов чудову школу професійної майстерності, та відповідав високому рівню своїх партнерів по сцені - він багато чого навчився у своїх зіркових партнерів, адже грав поряд із корифеями моссовєтської сцени.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Він зіграв у багатьох виставах, таких як "Василь Тьоркін", "Життя Сент-Екзюпері", "Брати Карамазови", "Король Лір".

Раніше ми писали, що директор Берлинале Дитер Косслик начал церемонию награждения фильмов независимых жюри 69-го киносмотра с объявления о кончине швейцарского актера Бруно Ганца.

Швейцарский актер Бруно Ганс, известный по картинам "Небо над Берлином" Виса Вендерса и "Дом, который построил Джек" Ларса фон Триера, скончался на 78-м году жизни.

Також ми писали, що німецький кутюр'є, стиліст і фотограф Карл Лагерфельд помер у віці 85 років, повідомляє Le Figaro у вівторок, 19 лютого.

За даними видання, він відчував себе погано протягом декількох тижнів.

Інших обставин смерті наразі не наводять. Пояснити, що стало причиною смерті німецького та французького модельєра і фотографа поки що не можуть. Найбільш відомий як головний дизайнер і креативний директор фешн-дому Chanel.

Нагадаємо, популярний російський актор Сергій Селін, який зіграв культового персонажа Анатолія Дукаліса в серіалі "Вулиці розбитих ліхтарів", потрапив у страшну ДТП. Аварія сталася в центрі Петербурга.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа": відомого актора і співака по звірячому побили прямо на вулиці. Інцидент стався в Чикаго. Двоє чоловіків накинулися на нього, ударили по обличчю, накинули на шию мотузку і облили поки невідомим хімікатом.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Зачарованих" трагічно загинув: на цьому серіалі виросло ціле покоління.